ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

ΤΟ LEFKON ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ MINIMAL ΝΥΦΙΚΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας εμπνέεται από τις αντισυμβατικές αρχιτεκτονικές γραμμές και τις αναπλάθει μέσα από την προσωπικότητα της σύγχρονης δυναμικής γυναικάς, δημιουργώντας απλά νυφικά, με ισχυρό χαρακτήρα και πρωτότυπα σχέδια.

 

Τα minimal νυφικά φορέματα του lefkon, φτιαγμένα από ελληνικό μετάξι, συνδυάζουν την πολυτέλεια με την άνεση και απευθύνονται στην γυναίκα με προσωπικότητα, που επιλέγει αυτό που πραγματικά την εκφράζει και την κάνει να νιώθει ελεύθερη και με αυτοπεποίθηση.

 

Απαλό ελληνικό μετάξι που αγκαλίαζει το σώμα σας και σας δίνει αέρινη κίνηση. Φτιαγμένο στα μέτρα σας για άψογη εφαρμογή.

Μίνιμαλ νυφικά φορέματα και πρωτότυπα νυφικά σύνολα για τη δυναμική γυναίκα του σήμερα.

Φτιαγμένα στο χέρι από ταλαντούχους  τεχνίτες στην Πάτρα, Ελλάδα.

Απλά νυφικά εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική, τα Ελληνικά σχήματα, τον Σκανδιναβικό  μινιμαλισμό και την αρχαία Ιαπωνική που απευθύνονται στην αντισυμβατική  γυναίκα του σήμερα.

WHY LEFKON

Όλα να νυφικά μας φτιάχνονται στο χέρι, στα δικά σας μέτρα εξασφαλίζοντάς σας τέλεια εφαρμογή. Σας παρέχουμε προσιτή πολυτέλεια αποφεύγοντας τα showrooms και δουλεύοντας αποκλειστικά  ηλεκτρονικά.

Έμπειροι τεχνίτες φτιάχνουν το νυφικό σας στην Πάτρα. Όλα τα νυφικά κομμάτια μας φτιάχνονται στο χέρι από τεχνίτες που στοχεύουν στην τελειότητα.

100% μεταξωτά υφάσματα που παράγονται στο Ελληνικό χωριό Σουφλί.  εξασφαλίζοντας έτσι ανυπέρβλητη ποιότητα και βοηθώντας την εγχώρια οικονομία.

Κρατάμε όλη τη γραμμή παραγωγής σε τοπικό επίπεδο για να μπορούμε να ελέγχουμε την ποιότητα σε κάθε ένα νυφικό και μειώνουμε τα  λειτουργικά μας έξοδα παρακάμπτοντας showrooms και ενοίκια

Διασφαλίζουμε ότι όλοι όσοι εμπλέκονται στη δημιουργία του νυφικού σας πληρώνονται δίκαια. Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους.

Πρέπει απλά να φορέσετε ένα νυφικό μας για να αισθανθείτε την απαλότητα του φυσικού μεταξιού, την κίνηση που έχει το μετάξι καθώς περπατάτε και πως αγκαλιάζει το σώμα σας.